Pianist_gezocht

Pianist gezocht

Voor de dinsdagavonden van 20.00 uur t/m 22.15 uur zoeken wij een pianist om ons koor te begeleiden. Het koor staat onder leiding van onze enthousiaste dirigent Chantal Sennema. Ons repertoire is veelzijdig: pop, ballads, musicalsongs, Nederlands- en Engelstalig en met Kerst een mooi aangepast repertoire.
Begeleiding: Eén keer per week of één keer in de twee weken het koor begeleiden.

U krijgt hiervoor een onkostenvergoeding in overleg.

U kunt een aantal keer bij de repetitieavonden aanwezig zijn om te kijken of u het interessant vindt om met ons te oefenen.
Het betreft onze koorrepetities en enkele optredens. Na onze zomerstop (t/m 16 augustus) kunt u ons in het Excelsior gebouw, Paardenlaan 1 in IJsselstein weer horen zingen.
Contactpersoon Riet Ruizendaal-Hallewas; 📞 06 55550903; e-mail rietrh@gmail.com .